Twarogi Garwolińskie to tradycyjny produkt mleczarski wytwarzany z pasteryzowanego mleka i czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Przeznaczone do bezpośredniego spożycia lub jako składnik potraw. Charakteryzują się wysoką zawartością białka oraz delikatnym smakiem. Idealne do kanapek, sałatek, dań na ciepło i deserów.
Składniki:
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 659 kJ / 157 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,4 g
– w tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 0,0 g
Białko: 17,9 g
Sól: 0,0 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7