GARWOLIN Twaróg pergamin+folia tłusty /kg/1pak

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
73760
Kod kreskowy
2547753
Nazwa producenta
GARWOLIN
Logistyka
Jednostka podstawowa
kg.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
500
Ilość sztuk na palecie
640 / 320kg
Cechy produktu
Stan
72.78
Typ magazynu

Opis

Twarogi Garwolińskie to tradycyjny produkt mleczarski wytwarzany z pasteryzowanego mleka i czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Przeznaczone do bezpośredniego spożycia lub jako składnik potraw. Charakteryzują się wysoką zawartością białka oraz delikatnym smakiem. Idealne do kanapek, sałatek, dań na ciepło i deserów.

Składniki:
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 659 kJ / 157 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,4 g
– w tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 0,0 g
Białko: 17,9 g
Sól: 0,0 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B