GARWOLIN Twaróg pergamin+folia półtłusty /kg/1pak

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
82989
Kod kreskowy
2547748
Nazwa producenta
GARWOLIN
Logistyka
Jednostka podstawowa
kg.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
10
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
500
Ilość sztuk na palecie
640 / 320kg
Cechy produktu
Stan
97.72
Typ magazynu

Opis

Twarogi Garwolińskie to produkt wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego z dodatkiem wyłącznie czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Przeznaczone do bezpośredniego spożycia lub jako półprodukt w kuchni. Charakteryzują się wysoką zawartością białka i niską kalorycznością. Idealne jako składnik śniadań, sałatek, dań obiadowych lub zdrowych przekąsek.

Składniki: mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 491 kJ / 117 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 3,4 g
– w tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 0,0 g
Białko: 17,9 g
Sól: 0,0 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B