To wysokiej jakości pasteryzowane i chłodzone białko jaj kurzych pochodzących z chowu klatkowego. Dzięki procesowi pasteryzacji jest bezpieczne mikrobiologicznie, co eliminuje ryzyko związane z użyciem surowych jaj. Doskonale sprawdza się w cukiernictwie i gastronomii, nadając wypiekom puszystość oraz stabilizując bezy, musy i kremy. Jego wszechstronność sprawia, że jest niezastąpione w piekarniach, cukierniach i zakładach produkujących żywność.
Skład: Białko jaja w płynie (90%), woda, konserwant: sorbinian potasu (E202), regulatory kwasowości: kwas mlekowy (E270), cytrynian sodu (E331), stabilizator: guma ksantanowa (E415).
Wartości odżywcze w 100g/ml
Przechowywanie przed otwarciem
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Przechowywanie po otwarciu
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Jako dostawca zarówno świeżych, jak i suchych produktów z Warszawy, wierzymy, że sukces naszych Klientów jest również naszym sukcesem. Właśnie dlatego codziennie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom obsługi w zakresie dostawy żywności do gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kontrahentów, podążamy za innowacjami, trendami.
Qulineo Adam Goździcki
Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A
02-238 Warszawa
NIP: 522-304-15-99
zamowienia@qulineo.pl
kontakt@qulineo.pl
+48 690 488 272