To wysokiej jakości płynna masa jajowa z chowu klatkowego, wzbogacona sorbinianem potasu i kwasem cytrynowym, co przedłuża jej trwałość bez wpływu na smak i właściwości. Pasteryzacja zapewnia bezpieczeństwo mikrobiologiczne, eliminując ryzyko związane z surowymi jajami. Jest niezastąpiona w cukiernictwie i gastronomii, nadając wypiekom puszystość oraz stabilizując bezy, musy i kremy. Dzięki swojej wszechstronności jest cenionym składnikiem w piekarniach, cukierniach, restauracjach i zakładach produkcyjnych.
Skład: Płynne jajka (93%), Woda, Konserwant: sorbinian potasu (E202), Regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Wartości odżywcze w 100g/ml
Przechowywanie przed otwarciem
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Przechowywanie po otwarciu
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Jako dostawca zarówno świeżych, jak i suchych produktów z Warszawy, wierzymy, że sukces naszych Klientów jest również naszym sukcesem. Właśnie dlatego codziennie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom obsługi w zakresie dostawy żywności do gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kontrahentów, podążamy za innowacjami, trendami.
Qulineo Adam Goździcki
Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A
02-238 Warszawa
NIP: 522-304-15-99
zamowienia@qulineo.pl
kontakt@qulineo.pl
+48 690 488 272