BALTICOVO Masa jajowa 5L z konserwantem /szt/ /1/

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
005063
Kod kreskowy
4750456002467
Nazwa producenta
BALTICOVO
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Masa brutto
5kg
Masa netto po odcieku w gramach
5000
Ilość sztuk na palecie
175
Cechy produktu
Stan
162
Typ magazynu

Opis

To wysokiej jakości płynna masa jajowa z chowu klatkowego, wzbogacona sorbinianem potasu i kwasem cytrynowym, co przedłuża jej trwałość bez wpływu na smak i właściwości. Pasteryzacja zapewnia bezpieczeństwo mikrobiologiczne, eliminując ryzyko związane z surowymi jajami. Jest niezastąpiona w cukiernictwie i gastronomii, nadając wypiekom puszystość oraz stabilizując bezy, musy i kremy. Dzięki swojej wszechstronności jest cenionym składnikiem w piekarniach, cukierniach, restauracjach i zakładach produkcyjnych.

Skład: Płynne jajka (93%), Woda, Konserwant: sorbinian potasu (E202), Regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).

Wartości odżywcze w 100g/ml

  • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 531,00/127,00
  • Tłuszcz (g) - 9,50
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 2,50
  • Węglowodany (g) - 0,40
  • w tym cukry (g) - 0,40
  • Sól jako NaCl (g) - 0,30
  • Białko (g) - 10,20

Przechowywanie przed otwarciem

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

Przechowywanie po otwarciu

Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B