Płynne, pasteryzowane i schłodzone żółtko jaj kurzych z chowu klatkowego to produkt najwyższej jakości, idealny do zastosowań cukierniczych i piekarniczych. Dzięki starannej pasteryzacji jest bezpieczne i wygodne w użyciu, nadając wypiekom oraz deserom doskonałą konsystencję i smak. Świetnie sprawdzi się w piekarniach, cukierniach, restauracjach i zakładach produkcyjnych. Wypróbuj i przekonaj się, jak może ułatwić Twoją pracę!
Skład: płynne żółtko jaja (94%), woda, konserwant: sorbinian potasu (E202) 0,5%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Wartości odżywcze w 100g/ml
Przechowywanie przed otwarciem
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Przechowywanie po otwarciu
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7