Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
111383 (4070103)
Kod kreskowy
5907377309116
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
6.6kg
Cechy produktu
Stan
10

Opis

Poznaj autentyczną włoską tradycję z Ciabattą La Lorraine – rustykalnym wypiekiem, który zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, pełnym smaku wnętrzem. Produkt głęboko mrożony, całkowicie wypieczony na kamieniu, gwarantuje oryginalny, lekko rustykalny charakter, który doskonale sprawdzi się zarówno podczas codziennych posiłków, jak i wyjątkowych okazji.

Skład
mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, cukier, sól, suchy zakwas pszenny, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, orzechy, gorczycę, nasiona sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (110 g)
Wartość energetyczna 1.252 kJ - 297 kcal 1.378 kJ - 326 kcal
Tłuszcz 5,0 g 5,5 g
  w tym nasycone 0,6 g 0,6 g
Węglowodany 53 g 58 g
  w tym cukry 4,1 g 4,5 g
Błonnik 3,6 g 3,9 g
Białko 8,3 g 9,1 g
Sól 1,6 g 1,8 g

Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.

  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Po rozmrożeniu (+21 °C): 48 godzin.

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: Nie jest wymagane (produkt serwuje się po rozmrożeniu w temperaturze pokojowej).
  • Wypiek: 3–4 minuty w temperaturze 200 °C (przed wypiekiem nagrzać piec do 230 °C).
  • Wskazówki podania: Wystarczy rozmrozić i podać.

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 110 g ± 5 g
  • Długość: 13,5 cm ± 1 cm
  • Szerokość: 9 cm ± 1 cm
  • Wysokość: 5,5 cm ± 1 cm

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B