Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
111386 (4040116)
Kod kreskowy
5907377302759
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
6.7kg
Cechy produktu
Stan
4

Opis

Półbagietka marki La Lorraine to wyjątkowy wypiek pszczenny, który łączy tradycyjny smak z nowoczesnym podejściem do pieczenia. Produkt częściowo podpieczony na kamieniu prezentuje chrupiącą skórkę oraz miękki, aromatyczny miąższ, idealny do serwowania zarówno na co dzień, jak i przy specjalnych okazjach.

Skład
mąka pszenna, woda, sól, drożdże, gluten pszenny, cukier, mąka ze słodu pszennego, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, nasiona sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (100 g)
Wartość energetyczna 991 kJ - 234 kcal 991 kJ - 234 kcal
Tłuszcz 0,9 g 0,9 g
  w tym nasycone 0,3 g 0,3 g
Węglowodany 48 g 48 g
  w tym cukry 1,6 g 1,6 g
Błonnik 2,2 g 2,2 g
Białko 7,7 g 7,7 g
Sól 1,2 g 1,2 g

Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.

  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji
  • Po rozmrożeniu (+21 °C): 36 godzin
  • Po wypieku (+21 °C): 24 godziny

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: 30–40 minut w temperaturze 20–26 °C
  • Wypiek: 7–9 minut w temperaturze 190 °C
  • Wskazówki dotyczące podania: Brak dodatkowych wskazówek

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 160 g ± 5 g
  • Masa netto po wypieku: 145 g
  • Długość: 28,5 cm ± 1,5 cm
  • Obwód: 18,5 cm ± 1,5 cm
  • Liczba nacięć: 3

Uwaga: Waga po wypieku może się różnić w zależności od rodzaju pieca i metod wypieku.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B