LA LOR. Croissant dwukol. z nadz. malinowym 90g/40

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
108588 (5001674)
Kod kreskowy
5412632516746
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
3.6kg
Ilość sztuk na palecie
96
Cechy produktu
Typ magazynu

Opis

Odkryj niezwykłe połączenie klasycznego, maślanego croissanta i soczystego nadzienia malinowego w dwukolorowym rogaliku. Ten wyjątkowy produkt marki Panesco, gotowy do wypieku, gwarantuje efektowny wygląd i niezapomniany smak – idealny na eleganckie śniadanie lub deser.

Skład
mąka pszenna, masło (MLEKO) (17%), cukier, woda, maliny (4%), zakwas (PSZENNY), JAJA, syrop glukozowo-fruktozowy, drożdże, MLEKO w proszku pełne, gluten (PSZENNY), sól jodowana, skrobia modyfikowana (kukurydziana), skrobia modyfikowana (ziemniaczana), burak ćwikłowy proszek, dekstroza, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), MLEKO w proszku odtłuszczone, olej rzepakowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), substancja zagęszczająca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), regulatory kwasowości (cytryniany wapnia, cytryniany sodu), barwnik (kwas karminowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu)
Może zawierać: soja, migdały, orzechy laskowe, orzeszki pekan, sezam.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (90 g)
Wartość energetyczna 1.440 kJ - 343 kcal 1.296 kJ - 309 kcal
Tłuszcz 15 g 14 g
  w tym nasycone 8,7 g 7,8 g
Węglowodany 45 g 41 g
  w tym cukry 17 g 15 g
Błonnik 1,4 g 1,3 g
Białko 6,4 g 5,8 g
Sól 0,65 g 0,58 g

Przechowywanie i sposób przygotowania

  • Przechowywanie: Produkt głęboko mrożony – przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
  • Termin minimalnej trwałości: 365 dni od daty produkcji.
  • Termin minimalnej trwałości po wypieku (+21 °C): 16 godzin.
  • Rozmrażanie: 30 minut w temperaturze 22 °C.
  • Wypiek: 17–19 minut w temperaturze 170 °C (piec należy rozgrzać do 200 °C).

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 90 g ± 4,5 g
  • Masa netto po wypieku: 80 g
  • Długość: 14,5–17 cm
  • Szerokość: 5,5–6,8 cm
  • Wysokość: 3,6–4,6 cm

Waga po wypieku może być różna w zależności od rodzaju pieca i zastosowanych metod wypieku.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B