LA LOR. Bagietka w stylu hiszpańskim 155g/36

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
108580 (4040153)
Kod kreskowy
5907377306801
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
5.6kg
Cechy produktu

Opis

Odkryj autentyczny smak hiszpańskiej bagietki! Baguette Spanish style marki La Lorraine to idealnie wyważony wypiek, który zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, aromatycznym miąższem. Produkt, będący półwypieczonym wypiekiem, po rozmrożeniu i krótkim czasie w piecu zyska pełnię smaku, idealnie wpisując się w tradycję wyśmienitych, pszenicznych wypieków.

Skład
mąka pszenna, woda, drożdże, sól, gluten (pszenna), cukier, mąka słodowa (pszenna), środek do obróbki mąki (kwas askorbinowy)
Może zawierać śladowe ilości: jaj, soi, mleka, ziaren sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (155 g)
Wartość energetyczna 1.038 kJ - 245 kcal 1.609 kJ - 379 kcal
Tłuszcz 1,0 g 1,5 g
  w tym nasycone 0,3 g 0,5 g
Węglowodany 50 g 77 g
  w tym cukry 1,8 g 2,8 g
Błonnik 2,4 g 3,7 g
Białko 8,2 g 13 g
Sól 1,6 g 2,5 g

Przechowywanie

  • Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C.
  • Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.
  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Po rozmrożeniu (przy +21 °C): 36 godzin, a po wypieku – 24 godziny.

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: 20–30 minut w temperaturze 20–26 °C
  • Wypiek: 8–10 minut w temperaturze 210 °C (przed wypiekiem nagrzać piec do 240 °C)
  • Wskazówki dotyczące podania: Brak dodatkowych wskazówek

Parametry 1 sztuki

  • Waga: 155 g ± 10 g
  • Waga po wypieku: 135 g (waga może się różnić w zależności od rodzaju pieca i metody wypieku)
  • Długość: 27 cm ± 2,5 cm
  • Szerokość: 7,5 cm ± 1 cm
  • Liczba nacięć: 1

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B