LA LOR. Croissant czekolada orzech 95g/60

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
002587 (4206157)
Kod kreskowy
8590325061579
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
5.7kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu

Opis

Odkryj wyjątkowy smak Croissanta z nadzieniem z orzechów laskowych i czekoladą marki La Lorraine – idealnego połączenia klasycznego, półfrancuskiego ciasta z wyrazistym, słodko-orzechowym nadzieniem. Produkt głęboko mrożony, gotowy do wypieku, gwarantuje efektowny wygląd, delikatną teksturę oraz bogaty smak, który sprawdzi się zarówno na śniadanie, jak i jako deser.

Skład
mąka PSZENNA, nadzienie orzechowe (20%) (cukier, tłuszcz palmowy, mąka z orzechów laskowych (10%), skrobia modyfikowana, olej rzepakowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, MLEKO w proszku odtłuszczone, tłuszcz shea (z Masłosza Parka), emulgator (lecytyny), aromat), woda, olej palmowy, czekolada płatki (3,1%) (cukier, masa kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, emulgator (lecytyny), substancja zagęszczająca (guma arabska)), cukier, olej rzepakowy, JAJA, sól jodowana (sól, jodan potasu), drożdże, emulgatory (lecytyny, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), sól, aromat, przeciwutleniacz (palmitynian askorbylu, ekstrakt bogaty w tokoferol), gluten (PSZENNY), kwas (kwas cytrynowy), barwnik (karoteny), substancja konserwująca (sorbinian potasu), mąka fermentowana PSZENNA, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Może zawierać: soja, migdały, orzechy laskowe, orzeszki pekan, sezam.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (85 g)*
Wartość energetyczna 1.848 kJ - 442 kcal 1.571 kJ - 376 kcal
Tłuszcz 24 g 20 g
  w tym nasycone 8,6 g 7,3 g
Węglowodany 50 g 42 g
  w tym cukry 20 g 17 g
Błonnik 1,5 g 1,2 g
Białko 6,4 g 5,5 g
Sól 0,96 g 0,82 g

*Wartości odżywcze wyliczone są na podstawie specyfikacji surowcowych.

Przechowywanie i sposób przygotowania

  • Przechowywanie:
    • Produkt głęboko mrożony – przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C.
    • Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
  • Termin minimalnej trwałości: 365 dni od daty produkcji.
  • Termin minimalnej trwałości po wypieku (+21 °C): 24 godziny.
  • Rozmrażanie: 40 minut w temperaturze 18–26 °C.
  • Wypiek: 12–16 minut w temperaturze 180–190 °C (wypiekać z zaparowaniem; przed wypiekiem piec należy odpowiednio rozgrzać).

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 95 g ± 3 g
  • Masa netto po wypieku: 85 g
  • Długość: 15 cm ± 1 cm
  • Szerokość: 6 cm ± 0,5 cm
  • Wysokość: 4 cm ± 0,5 cm

Waga po wypieku może być różna w zależności od rodzaju pieca i zastosowanych metod wypieku.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B