Poznaj autentyczną włoską tradycję z Ciabattą La Lorraine – rustykalnym wypiekiem, który zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, pełnym smaku wnętrzem. Produkt głęboko mrożony, całkowicie wypieczony na kamieniu, gwarantuje oryginalny, lekko rustykalny charakter, który doskonale sprawdzi się zarówno podczas codziennych posiłków, jak i wyjątkowych okazji.
Skład
mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, cukier, sól, suchy zakwas pszenny, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, orzechy, gorczycę, nasiona sezamu.
Tabela wartości odżywczych
Składnik | 100 g (lub 100 ml) | 1 sztuka (110 g) |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1.252 kJ - 297 kcal | 1.378 kJ - 326 kcal |
Tłuszcz | 5,0 g | 5,5 g |
w tym nasycone | 0,6 g | 0,6 g |
Węglowodany | 53 g | 58 g |
w tym cukry | 4,1 g | 4,5 g |
Błonnik | 3,6 g | 3,9 g |
Białko | 8,3 g | 9,1 g |
Sól | 1,6 g | 1,8 g |
Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.
Sposób przygotowania
Parametry 1 sztuki
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7