Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
111383 (4070103)
Kod kreskowy
5907377309116
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
6.6kg
Cechy produktu
Stan
7

Opis

Poznaj autentyczną włoską tradycję z Ciabattą La Lorraine – rustykalnym wypiekiem, który zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, pełnym smaku wnętrzem. Produkt głęboko mrożony, całkowicie wypieczony na kamieniu, gwarantuje oryginalny, lekko rustykalny charakter, który doskonale sprawdzi się zarówno podczas codziennych posiłków, jak i wyjątkowych okazji.

Skład
mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, cukier, sól, suchy zakwas pszenny, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, orzechy, gorczycę, nasiona sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (110 g)
Wartość energetyczna 1.252 kJ - 297 kcal 1.378 kJ - 326 kcal
Tłuszcz 5,0 g 5,5 g
  w tym nasycone 0,6 g 0,6 g
Węglowodany 53 g 58 g
  w tym cukry 4,1 g 4,5 g
Błonnik 3,6 g 3,9 g
Białko 8,3 g 9,1 g
Sól 1,6 g 1,8 g

Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.

  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Po rozmrożeniu (+21 °C): 48 godzin.

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: Nie jest wymagane (produkt serwuje się po rozmrożeniu w temperaturze pokojowej).
  • Wypiek: 3–4 minuty w temperaturze 200 °C (przed wypiekiem nagrzać piec do 230 °C).
  • Wskazówki podania: Wystarczy rozmrozić i podać.

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 110 g ± 5 g
  • Długość: 13,5 cm ± 1 cm
  • Szerokość: 9 cm ± 1 cm
  • Wysokość: 5,5 cm ± 1 cm

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B