LA LOR. Chleb dobrodzieja z zakwasem 450g/16

Kategorie: LA LORRAINE
Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
001035 (4030109)
Kod kreskowy
5907377304623
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
7.2kg
Cechy produktu
Stan
4

Opis

Chleb Dobrodzieja z Zakwasem marki La Lorraine to wyjątkowy chleb pszenno-żytni, wypiekany na kamieniu, który łączy intensywny smak zakwasu żytniego i pszennym, z delikatnie podpieczonym miąższem. Idealny do codziennych posiłków, zachwyca tradycyjnym smakiem i aromatem, który przypomina domowe wypieki.

Skład
mąka pszenna (33,6%), woda, mąka pszenna graham (18,2%), mąka żytnia (9,1%), zakwas żytni (6,6%) [woda, mąka żytnia, sól], zakwas pszenny (4,8%) [woda, mąka pszenna], sól, drożdże, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, gorczycę, nasiona sezamu, łubin.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (450 g)
Wartość energetyczna 931 kJ - 220 kcal 4.190 kJ - 990 kcal
Tłuszcz 1,0 g 4,6 g
  w tym nasycone 0,3 g 1,2 g
Węglowodany 43 g 195 g
  w tym cukry 1,9 g 8,7 g
Błonnik 4,4 g 20 g
Białko 7,2 g 33 g
Sól 1,4 g 6,5 g

Przechowywanie i sposób przygotowania

  • Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C; po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Termin minimalnej trwałości po rozmrożeniu (+21 °C): 36 godzin.
  • Termin minimalnej trwałości po wypieku (+21 °C): 48 godzin.
  • Wypiek: 14–16 minut w temperaturze 210 °C (piec należy rozgrzać do 240 °C).

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 450 g ± 15 g
  • Masa netto po wypieku: 410 g
  • Długość: 24 cm ± 2,5 cm
  • Szerokość: 13 cm ± 2,5 cm
  • Wysokość: 6 cm ± 2 cm
  • Liczba nacięć: – (brak podanej wartości)

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B