LA LOR. Bagietka w stylu hiszpańskim 290g/20

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
002572 (4040154)
Kod kreskowy
5907377306825
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
5.8kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu
Stan
7

Opis

Przenieś się do słonecznej Hiszpanii z Bagietką w stylu hiszpańskim La Lorraine – autentycznym wypiekiem, który łączy w sobie tradycję i nowoczesność. Ta podpieczona, pszenna bagietka zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, aromatycznym miąższem, idealnie komponując się z ulubionymi dodatkami.

Skład
mąka pszenna, woda, drożdże, sól, gluten pszenny, mąka ze słodu pszennego, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Produkt może zawierać: jajka, soję, mleko, nasiona sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (290 g)
Wartość energetyczna 1.012 kJ - 239 kcal 2.935 kJ - 692 kcal
Tłuszcz 0,9 g 2,7 g
  w tym nasycone 0,3 g 0,8 g
Węglowodany 48 g 140 g
  w tym cukry 1,7 g 4,8 g
Błonnik 2,3 g 6,8 g
Białko 8,0 g 23 g
Sól 1,5 g 4,4 g

Przechowywanie
Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C. Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.

  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Po rozmrożeniu (+21 °C): natychmiast wypiekać (0 godzin).
  • Po wypieku (+21 °C): 48 godzin.

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: 20–30 minut w temperaturze 20–26 °C
  • Wypiek: 8–10 minut w temperaturze 210 °C (piec należy rozgrzać do 240 °C)
  • Wskazówki dotyczące podania: Brak dodatkowych wskazówek

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 290 g ± 10 g
  • Masa netto po wypieku: 245 g
  • Długość: 42 cm ± 2,5 cm
  • Szerokość: 9 cm ± 1 cm
  • Wysokość: 5 cm ± 1 cm
  • Liczba nacięć: 1

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B