Twaróg naturalny wytwarzany z pasteryzowanego mleka i czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej. Charakteryzuje się wysoką zawartością białka, niską zawartością tłuszczu i delikatnym smakiem. Idealny do spożycia samodzielnie lub jako składnik dań wytrawnych i deserów.
Składniki:
mleko pasteryzowane, bakterie fermentacji mlekowej
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 396 kJ / 93 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 3,2 g
– w tym cukry: 3,2 g
Białko: 19 g
Sól: 0,10 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7