Pikantna papryka nadziewana masą serową to wyrazista przekąska łącząca ostrą paprykę z delikatnym nadzieniem serowym. Produkt zanurzony w oleju roślinnym, idealny jako przystawka lub dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej.
Składniki:
Papryczki czereśniowe (36,7%) – papryka, cukier, ocet spirytusowy
Olej rzepakowy
Kremowa masa serowa (26%) – ser topiony (23,6%, 50% tłuszczu w suchej masie), przyprawy (zawierają gorczycę), sól, cukier, aromat, skrobia
Oliwki (2,1%) – oliwki, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy
Pietruszka
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna: 544 kJ / 130 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 9,2 g
Białko: 3,3 g
Sól: 1,2 g
Przechowywanie:
Produkt należy przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7