Płynne, pasteryzowane i schłodzone żółtko jaj kurzych z chowu klatkowego to produkt najwyższej jakości, idealny do zastosowań cukierniczych i piekarniczych. Dzięki starannej pasteryzacji jest bezpieczne i wygodne w użyciu, nadając wypiekom oraz deserom doskonałą konsystencję i smak. Świetnie sprawdzi się w piekarniach, cukierniach, restauracjach i zakładach produkcyjnych. Wypróbuj i przekonaj się, jak może ułatwić Twoją pracę!
Skład: płynne żółtko jaja (94%), woda, konserwant: sorbinian potasu (E202) 0,5%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330).
Wartości odżywcze w 100g/ml
Przechowywanie przed otwarciem
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Przechowywanie po otwarciu
Przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C
Jako dostawca zarówno świeżych, jak i suchych produktów z Warszawy, wierzymy, że sukces naszych Klientów jest również naszym sukcesem. Właśnie dlatego codziennie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom obsługi w zakresie dostawy żywności do gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kontrahentów, podążamy za innowacjami, trendami.
Qulineo Adam Goździcki
Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A
02-238 Warszawa
NIP: 522-304-15-99
zamowienia@qulineo.pl
kontakt@qulineo.pl
+48 690 488 272