Rubin to oryginalna propozycja wśród dojrzewających serów, stworzona przez radzyńskich serowarów w 2009 roku. Dzięki unikalnym szczepionkom smakowym oraz dojrzewaniu w ponad 30-letniej solance przez minimum 3 miesiące, ser ten wyróżnia się wyraźnym, maślanym posmakiem i farmerskim aromatem inspirowanym francuską tradycją. Rubin jest ręcznie pielęgnowany, a jego dojrzewanie nadaje mu wyjątkową głębię smaku.
Skład: mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator – chlorek wapnia, substancja konserwująca – lizozym z białka jaja kurzego, barwnik – annato.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1517 kJ / 365 kcal
Tłuszcz: 28,0 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,0 g
Węglowodany: 1,3 g
– w tym cukry: 0 g
Białko: 27,0 g
Sól: 1,5 g
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Alergeny:
Zawiera mleko, jaja i produkty pochodne (lizozym).
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7