Rolada Podlaska to ser parzony, półtłusty, wędzony naturalnym dymem z drewna. Wyróżnia się wyraźnym aromatem wędzenia oraz lekko pikantnym smakiem, który rozwija się podczas jedzenia. Jego ciemna, karbowana skórka to efekt ręcznego zwijania, dzięki czemu ser doskonale prezentuje się w całości, porcjach i plastrach. Nie zawiera konserwantów – to idealna propozycja na kanapki i do sałatek.
Skład: mleko pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator – chlorek wapnia, barwnik – annato.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1463 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 27 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 1,3 g
– w tym cukry: 0 g
Białko: 26 g
Sól: 1,6 g
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +10°C.
Alergeny:
Zawiera mleko.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7