Jogurt naturalny powstaje wyłącznie z mleka oraz żywych kultur bakterii jogurtowych. Jako jeden z nielicznych jogurtów dostępnych na rynku, nie zawiera mleka w proszku czy też białek mleka. Ma lekko kremową konsystencję i delikatny smak.
Skład: mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).
Alergeny: Mleko.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 58 kcal242 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
w tym kwasy tł. nasycone 1,4 g
Węglowodany 5,9 g
w tym cukry 5,6 g
Sól 0,13 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7