Kapary w occie winnym to intensywny dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej. Ich wyrazisty smak doskonale podkreśla ryby, sałatki, sosy, pizze i tapenady. Produkt niskokaloryczny, gotowy do użycia – idealny do dań gourmet i codziennego gotowania.
Skład: Kapary, woda, ocet z wina, sól
Wartość odżywcza w 100 g produktu odsączonego:
Energia: 66 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 1,9 g
Sól: 13,9 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7