Czerwona cebulka w occie winnym to wyjątkowo aromatyczny dodatek o lekko słodko-kwaśnym smaku i intensywnym kolorze. Idealna do dań mięsnych, burgerów, sałatek i przekąsek. Produkt gotowy do spożycia – wzbogaci każde danie o nutę wyrazistości i elegancji.
Skład: Czerwona cebula, ocet z wina, woda, cukier, sól, zagęszczony sok z czarnej marchwi, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu
Wartość odżywcza w 100 g produktu odsączonego:
Energia: 180 kJ / 43 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 8,6 g
w tym cukry: 4,2 g
Białko: 1,6 g
Sól: 1,9 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7