Warzywa marynowane w oleju słonecznikowym to aromatyczna mieszanka warzyw z dodatkiem oliwek i pieczarek, zanurzona w delikatnym oleju i przyprawach. Idealne jako antipasti, dodatek do mięs, serów czy pieczywa. Gotowe do spożycia – doskonałe do dań kuchni śródziemnomorskiej i przekąsek.
Skład:
Warzywa w zmiennych proporcjach (oliwki faszerowane pastą z czerwonej papryki), zagęstniki: alginian sodu, pieczarki (Agaricus bisporus), dwutlenek siarki (pozostałości), karczochy, papryka, olej słonecznikowy, ocet z wina, sól, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Wartość odżywcza w 100 g produktu odsączonego:
Energia: 819 kJ / 199 kcal
Tłuszcz: 19,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 3,9 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 1,9 g
Sól: 1,2 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7