Świeża mozzarella o delikatnym, mlecznym smaku i miękkiej, elastycznej strukturze, idealna do sałatek Caprese, pizzy, zapiekanek oraz dań kuchni śródziemnomorskiej. Produkowana we Włoszech z pasteryzowanego mleka, charakteryzuje się wysoką zawartością białka i naturalną świeżością – bez konserwantów.
Pasteryzowane mleko, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna.
Alergeny: mleko.
| Składnik | Wartość |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1078 kJ / 260 kcal |
| Tłuszcz | 20 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
| Węglowodany | 2,0 g |
| – w tym cukry | 2,0 g |
| Białko | 18 g |
| Sól | 1,0 g |
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7