Jogurt Polski to delikatny, kremowy produkt stworzony z najwyższej jakości mleka i wyselekcjonowanych żywych kultur bakterii jogurtowych. Idealny do spożycia bezpośrednio lub jako dodatek do musli, deserów, zup i sosów. Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Składniki: mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych
Zawartość netto: 100 g
Przechowywanie: w temperaturze od +2°C do +6°C
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 267 kJ / 64 kcal
Tłuszcz: 3,0 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 5,3 g
– w tym cukry: 5,3 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,10 g
Alergeny: zawiera mleko
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7