Krakówka wołowa bez kości to mięso o intensywnym smaku i wyraźnym marmurkowaniu, doskonałe do duszenia, gotowania i pieczenia. Dzięki naturalnej zawartości tłuszczu pozostaje soczyste i miękkie po dłuższej obróbce termicznej. Idealnie sprawdza się w przygotowaniu gulaszy, pieczeni oraz klasycznych dań kuchni domowej. To wybór dla miłośników wołowiny o głębokim smaku i bogatej strukturze.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: ~900 kJ / 215 kcal
Białko: ~19 g
Tłuszcze: ~15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: ~6 g
Węglowodany: 0 g
Sól: ~0,2 g
Jako dostawca zarówno świeżych, jak i suchych produktów z Warszawy, wierzymy, że sukces naszych Klientów jest również naszym sukcesem. Właśnie dlatego codziennie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom obsługi w zakresie dostawy żywności do gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kontrahentów, podążamy za innowacjami, trendami.
Qulineo Adam Goździcki
Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A
02-238 Warszawa
NIP: 522-304-15-99
zamowienia@qulineo.pl
kontakt@qulineo.pl
+48 690 488 272