M. WIEPRZOWINA Podgardle surowe ok. 1kg

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
601011
Kod kreskowy
601011
Logistyka
Jednostka podstawowa
kg
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu
Typ magazynu

Opis

Surowe podgardle wieprzowe to aromatyczne i delikatnie poprzerastane tłuszczem mięso, idealne do przygotowania domowych wędlin, pasztetów i smalcu. Doskonale sprawdza się w gotowaniu, pieczeniu i duszeniu, nadając potrawom wyjątkowy smak i soczystość. Świetnie komponuje się z przyprawami i wędzeniem, tworząc tradycyjne, pełne aromatu wyroby.


Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: ~1200 kJ / 280 kcal
Białko: ~16g
Tłuszcze: ~24g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: ~ 9g
Węglowodany: 0g
Sól: ~ 1,3g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

© SolEx B2B