Surowe podgardle wieprzowe to aromatyczne i delikatnie poprzerastane tłuszczem mięso, idealne do przygotowania domowych wędlin, pasztetów i smalcu. Doskonale sprawdza się w gotowaniu, pieczeniu i duszeniu, nadając potrawom wyjątkowy smak i soczystość. Świetnie komponuje się z przyprawami i wędzeniem, tworząc tradycyjne, pełne aromatu wyroby.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: ~1200 kJ / 280 kcal
Białko: ~16g
Tłuszcze: ~24g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: ~ 9g
Węglowodany: 0g
Sól: ~ 1,3g
Jako dostawca zarówno świeżych, jak i suchych produktów z Warszawy, wierzymy, że sukces naszych Klientów jest również naszym sukcesem. Właśnie dlatego codziennie dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom obsługi w zakresie dostawy żywności do gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kontrahentów, podążamy za innowacjami, trendami.
Qulineo Adam Goździcki
Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A
02-238 Warszawa
NIP: 522-304-15-99
zamowienia@qulineo.pl
kontakt@qulineo.pl
+48 690 488 272