M. WIEPRZOWINA Podgardle surowe ok. 1kg

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
601011
Kod kreskowy
601011
Nazwa producenta
MIĘSO
Logistyka
Jednostka podstawowa
kg
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu

Opis

Surowe podgardle wieprzowe to aromatyczne i delikatnie poprzerastane tłuszczem mięso, idealne do przygotowania domowych wędlin, pasztetów i smalcu. Doskonale sprawdza się w gotowaniu, pieczeniu i duszeniu, nadając potrawom wyjątkowy smak i soczystość. Świetnie komponuje się z przyprawami i wędzeniem, tworząc tradycyjne, pełne aromatu wyroby.


Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: ~1200 kJ / 280 kcal
Białko: ~16g
Tłuszcze: ~24g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: ~ 9g
Węglowodany: 0g
Sól: ~ 1,3g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B