Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
601020
Kod kreskowy
004961
Nazwa producenta
MIĘSO
Logistyka
Jednostka podstawowa
kg
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu

Opis

Ogony wieprzowe to bogate w kolagen i tłuszcz mięso, idealne do przygotowania aromatycznych bulionów, gulaszy i dań duszonych. Dzięki długiej obróbce termicznej stają się miękkie, kleiste i pełne smaku, nadając potrawom wyjątkową konsystencję. Są cenione w tradycyjnej kuchni, szczególnie jako baza do esencjonalnych zup i sosów. Doskonały wybór dla miłośników intensywnego, naturalnego smaku!


Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: ~1200 kJ / 290 kcal
Białko: ~18 g
Tłuszcze: ~24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: ~9 g
Węglowodany: 0 g
Sól: ~0,2 g




Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B