Tagliatelle w wersji szpinakowej to pofalowane, szerokie wstążki, które zachwycają głębokim, naturalnym zielonym kolorem i subtelnym, warzywnym smakiem. Makaron ten jest stworzony do łączenia się z lekkimi sosami serowymi, śmietanowymi lub masłem szałwiowym, nadając daniom wyrafinowanego, włoskiego charakteru. Dodaj do swojej kuchni ten estetyczny i pełen smaku makaron, by łatwo urozmaicić codzienne obiady.
Skład Semola z GRANO durum, woda, szpinak (lub: pasta z dodatkiem szpinaku).
Wartości odżywcze (na 100 g produktu)
Wartość energetyczna: 1480 KJ / 351 Kcal
Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 12 g
Sól: <0,01 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7