Podnieś smak swoich dań na wyższy poziom z najwyższej jakości filetami anchois "La Perla Superiore"! Te czerwonobrązowe, słone rybki, konserwowane w oleju słonecznikowym, są niezbędnym składnikiem kuchni włoskiej – idealne do pizzy, sosów (np. César) i intensywnego wzbogacania smaku. Duże, ekonomiczne opakowanie zapewnia dostęp do autentycznego smaku Morza Śródziemnego w profesjonalnej gastronomii.
Skład Produktu:
Filety anchois, olej słonecznikowy, sól.
Tabela Wartości Odżywczych:
| Wartość Odżywcza (na 100 g produktu odsączonego) | Ilość |
| Wartość energetyczna | 754 kJ / 180 kcal |
| Tłuszcz | 8,1 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
| Węglowodany | 0,7 g |
| - w tym cukry | 0 g |
| Białko | 26 g |
| Sól | 14,3 g |
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7