LA LOR. Bagietka w stylu hiszpańskim 155g/36

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
108580 (4040153)
Kod kreskowy
5907377306801
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
5.6kg
Cechy produktu
Stan
6

Opis

Odkryj autentyczny smak hiszpańskiej bagietki! Baguette Spanish style marki La Lorraine to idealnie wyważony wypiek, który zachwyca chrupiącą skórką i miękkim, aromatycznym miąższem. Produkt, będący półwypieczonym wypiekiem, po rozmrożeniu i krótkim czasie w piecu zyska pełnię smaku, idealnie wpisując się w tradycję wyśmienitych, pszenicznych wypieków.

Skład
mąka pszenna, woda, drożdże, sól, gluten (pszenna), cukier, mąka słodowa (pszenna), środek do obróbki mąki (kwas askorbinowy)
Może zawierać śladowe ilości: jaj, soi, mleka, ziaren sezamu.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (155 g)
Wartość energetyczna 1.038 kJ - 245 kcal 1.609 kJ - 379 kcal
Tłuszcz 1,0 g 1,5 g
  w tym nasycone 0,3 g 0,5 g
Węglowodany 50 g 77 g
  w tym cukry 1,8 g 2,8 g
Błonnik 2,4 g 3,7 g
Białko 8,2 g 13 g
Sól 1,6 g 2,5 g

Przechowywanie

  • Produkt należy przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C.
  • Po rozmrożeniu nie wolno ponownie zamrażać.
  • Termin minimalnej trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji.
  • Po rozmrożeniu (przy +21 °C): 36 godzin, a po wypieku – 24 godziny.

Sposób przygotowania

  • Rozmrażanie: 20–30 minut w temperaturze 20–26 °C
  • Wypiek: 8–10 minut w temperaturze 210 °C (przed wypiekiem nagrzać piec do 240 °C)
  • Wskazówki dotyczące podania: Brak dodatkowych wskazówek

Parametry 1 sztuki

  • Waga: 155 g ± 10 g
  • Waga po wypieku: 135 g (waga może się różnić w zależności od rodzaju pieca i metody wypieku)
  • Długość: 27 cm ± 2,5 cm
  • Szerokość: 7,5 cm ± 1 cm
  • Liczba nacięć: 1

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B