LA LOR. Schiacciata chleb pszenny 100g/32

Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
003389 (5001921)
Kod kreskowy
5412632519211
Nazwa producenta
LA LORRAINE
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
3.2kg
Ilość sztuk na palecie
60
Cechy produktu
Stan
2
Typ magazynu

Opis

Schiacciata Romana White Pre-Sliced marki Panesco to wyjątkowa, płaska chlebowa uczta inspirowana tradycją włoskich wypieków. Wypiekana na kamieniu i starannie przekrojona, zachwyca lekko chrupiącą skórką i miękkim, aromatycznym miąższem. Produkt głęboko mrożony, gotowy do szybkiego podania po rozmrożeniu, idealnie sprawdzi się jako element eleganckich śniadań czy lunchów.

Skład
mąka pszenna, woda, mąka pszenna pełnoziarnista, sól, drożdże, oliwa z oliwek ekstra virgin, mąka ze słodu (pszennego)
Produkt może zawierać: soję, mleko, gorczycę.

Tabela wartości odżywczych

Składnik 100 g (lub 100 ml) 1 sztuka (100 g)
Wartość energetyczna 1.050 kJ - 248 kcal 1.050 kJ - 248 kcal
Tłuszcz 1,6 g 1,6 g
  w tym nasycone 0,3 g 0,3 g
Węglowodany 48 g 48 g
  w tym cukry 1,7 g 1,7 g
Błonnik 1,5 g 1,5 g
Białko 10 g 10 g
Sól 2,0 g 2,0 g

Przechowywanie i sposób przygotowania

  • Przechowywanie:
    • Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C.
    • Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
  • Termin minimalnej trwałości: 18 miesięcy od daty produkcji.
  • Termin minimalnej trwałości po rozmrożeniu: 24 godziny (+4 °C).
  • Termin minimalnej trwałości po wypieku: 24 godziny (+21 °C).
  • Wypiek: 3–4 minuty w temperaturze 200 °C (piec należy rozgrzać do 230 °C).
  • Sposób podania: Wystarczy rozmrozić produkt przez 60 minut w temperaturze pokojowej i podać.

Parametry 1 sztuki

  • Masa: 100 g ± 10 g
  • Długość: 16 cm ± 1,5 cm
  • Szerokość: 8–10 cm
  • Wysokość: 2,0–3,5 cm
  • Liczba kawałków: 1

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B