Duo truskawkowe to półfrancuskie, głęboko mrożone ciasto z delikatnym nadzieniem budyniowym i owocowym. Dzięki harmonijnemu połączeniu kremowego budyniu i słodkich truskawek stanowi doskonały wybór do kawy, deserów i oferty śniadaniowej. Produkt gotowy do wypieku – idealny dla cukierni, kawiarni i hoteli.
Składniki: Mąka pszenna, woda, olej palmowy, nadzienie budyniowe (12,7%) (woda, cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, substancje wiążące (fosforany sodu, difosforany, siarczan wapnia), barwniki (ryboflawiny, karoteny), substancja żelująca (alginian sodu), aromat), nadzienie truskawkowe (12,7%) (truskawki (43%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, przecier truskawkowy (4%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja zagęszczająca (guma gellan), kwas (kwas cytrynowy)), cukier, olej rzepakowy, jaja, sól jodowana (sól, jodan potasu), drożdże, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), gluten (pszenny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), naturalne aromaty, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1488 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 39 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,79 g
Pozostałe informacje:
Kraj pochodzenia: Czechy
Wegetariański
Masa: 4,4 kg (40 szt.)
Temperatura przechowywania: -18°C
Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu
Sposób przygotowania: rozmra��anie 20 min w temp. 18–26°C, wypiek 14 min w 175°C
Alergeny: gluten, jaja, mleko i produkty pochodne
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7