Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
109325
Kod kreskowy
5902619006044
Nazwa producenta
KIER
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Masa brutto
0.7kg
Cechy produktu
Stan
31

Opis

Ajvar to tradycyjna bałkańska pasta warzywna przygotowywana z pieczonej czerwonej papryki i bakłażana. Charakteryzuje się głębokim, lekko pikantnym smakiem oraz kremową konsystencją. Doskonały jako dodatek do kanapek, grillowanych mięs, serów czy jako baza do sosów i dipów.

Skład:
Czerwona papryka (84%), bakłażan (7%), olej słonecznikowy, ocet, cukier, czosnek, sól, regulator kwasowości: kwas askorbinowy, przyprawy – czarny pieprz.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 371,4 kJ / 88,7 kcal
Tłuszcz: 3,38 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,425 g
Węglowodany: 11,7 g
– w tym cukry: 7,2 g
Białko: 1,54 g
Sól: 1,65 g

Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B