Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
586907
Kod kreskowy
8711369586907
Logistyka
Jednostka podstawowa
opk.
Masa brutto
1.48kg
Masa netto po odcieku w gramach
0
Cechy produktu
Stan
4

Opis

Naboje HENDI z podtlenkiem azotu (N₂O) przeznaczone do spieniania śmietany w syfonach cukierniczych. Kompatybilne z większością standardowych syfonów dostępnych na rynku. Produkt jednorazowego użytku, idealny do zastosowań profesjonalnych i domowych.

– Ilość: 50 sztuk w opakowaniu
– Zawartość: N₂O – podtlenek azotu (gaz do spieniania)
– Materiał naboju: stal
– Do stosowania z syfonami do bitej śmietany
– Jednorazowego użytku – nie napełniać ponownie
– Przeznaczenie: gastronomia, cukiernictwo, kawiarnie, kuchnie domowe

Uwaga: Naboje pod ciśnieniem – przechowywać z dala od źródeł ciepła. Używać zgodnie z instrukcją producenta syfonu.

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

© SolEx B2B