Tradycyjna maślanka o lekko kwaśnym, orzeźwiającym smaku. Powstaje z mleka pasteryzowanego i naturalnej maślanki uzyskanej przy produkcji masła, z dodatkiem zakwasu czystych kultur mleczarskich. Idealna jako napój do obiadu, baza chłodników, koktajli lub dodatek do wypieków. Lekka, naturalna i bez zbędnych dodatków.
Składniki
Mleko, maślanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 189 kJ / 45 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 4,9 g
– w tym cukry: 2,7 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,09 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7