Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Oznaczenia
Symbol
82369
Kod kreskowy
5901957052287
Nazwa producenta
GARWOLIN
Logistyka
Jednostka podstawowa
szt.
Ilość w opakowaniu zbiorczym
6
Masa brutto
1kg
Masa netto po odcieku w gramach
1000
Ilość sztuk na palecie
600
Cechy produktu
Stan
17
Typ magazynu

Opis

Kefir o lekko gęstej konsystencji i orzeźwiającym, kwaśnym smaku z subtelnym aromatem grzybków kefirowych. Powstaje na bazie pasteryzowanego mleka z dodatkiem kultur bakterii fermentacji mlekowej i drożdży. To produkt naturalny, lekkostrawny i odpowiedni do bezpośredniego spożycia – samodzielnie lub jako składnik chłodników, koktajli i wypieków.

Składniki
Mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 190 kJ / 45 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 4,9 g
– w tym cukry: 2,7 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,09 g

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.

;
© SolEx B2B