Kefir o lekko gęstej konsystencji i orzeźwiającym, kwaśnym smaku z subtelnym aromatem grzybków kefirowych. Powstaje na bazie pasteryzowanego mleka z dodatkiem kultur bakterii fermentacji mlekowej i drożdży. To produkt naturalny, lekkostrawny i odpowiedni do bezpośredniego spożycia – samodzielnie lub jako składnik chłodników, koktajli i wypieków.
Składniki
Mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej i drożdży
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 190 kJ / 45 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 4,9 g
– w tym cukry: 2,7 g
Białko: 3,0 g
Sól: 0,09 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7