Produkt na bazie soi wolnej od modyfikacji genetycznych, z dodatkiem żywych kultur bakterii jogurtowych. Bogaty w białko roślinne, z niską zawartością tłuszczu i cukrów. Źródło wapnia oraz witamin D2 i B12. Naturalnie bez laktozy i glutenu.
Skład: baza sojowa (96,1%) (woda, obłuszczone ziarno soi 10,7%), cukier, wapń, stabilizator (pektyny), regulatory kwasowości (cytryniany sodu, kwas cytrynowy), sól morska, aromat, przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego), witaminy B12, D2, kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus).
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 216 kJ / 51 kcal
Tłuszcz: 2,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 2,3 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 0,9 g
Białko: 4,0 g
Sól: 0,24 g
Witamina D2: 0,75 µg (15% RWS)
Witamina B12: 0,38 µg (15% RWS)
Wapń: 120 mg (15% RWS)
Laktoza: 0 g
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu szczelnie zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
Alergeny: zawiera soję. Może zawierać: migdały, orzechy (brazylijskie, nerkowca, laskowe, makadamia, pekan, pistacje, włoskie).
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7