Naturalnie wędzony drewnem olchowym, długo dojrzewający ser kozi o wyrazistym, lekko pikantnym smaku. Wysoka zawartość białka i wapnia czyni go wartościowym elementem codziennej diety. Nie zawiera barwników. Wyprodukowany w polskiej firmie rodzinnej z mleka pochodzącego od dostawców karmiących swoje stada paszami bez GMO. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia – idealny również jako dodatek do sałatek, zapiekanek, tostów czy pizzy.
Składniki: mleko kozie, sól, stabilizator: chlorek wapnia, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna
Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna: 1430 kJ / 344 kcal
Tłuszcz: 26 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
Węglowodany: 2,5 g
– w tym cukry: 1,0 g
Białko: 25 g
Sól: 1,7 g
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7