Korpusy ptysiowe to wyrób z ciasta parzonego, przeznaczony do samodzielnego nadziewania zarówno na słodko, jak i wytrawnie. Charakteryzuje się lekką strukturą i delikatnym smakiem.
Składniki:
Jaja świeże, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, substancja spulchniająca: węglany amonu.
Produkt nie zawiera:
Barwników, aromatów, substancji konserwujących, bez dodatku cukru.
Produkt może zawierać:
Nasiona sezamu, mleko.
Wartość energetyczna: 2181 kJ / 523 kcal
Tłuszcz: 33 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 16 g
Sól: 0,37 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7