Jogurt naturalny Bakoma o łagodnym smaku, bez mleka w proszku, to produkt o prostym składzie, zawierający jedynie mleko i żywe kultury bakterii jogurtowych. Jest naturalnym źródłem wapnia i białka, wspomaga trawienie i stanowi doskonały składnik codziennej diety.
Składniki: Mleko*, mleko zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych. (*Wyprodukowano bez stosowania GMO.)
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna: 273 kJ / 65 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 7,0 g
w tym cukry: 7,0 g
Białko: 4,7 g
Sól: 0,12 g
Wapń: 175 mg (22% RWS*)
(*RWS – Referencyjna Wartość Spożycia dla osoby dorosłej.)
Alergeny: Produkt zawiera mleko.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7