Jogurt naturalny gęsty Bakoma to produkt o prostym składzie, zawierający jedynie mleko i żywe kultury bakterii jogurtowych. Charakteryzuje się kremową konsystencją, łagodnym smakiem oraz wysoką zawartością białka i wapnia. Doskonale sprawdza się jako samodzielna przekąska, dodatek do musli, owoców, sosów, dressingów oraz dań obiadowych.
Składniki: Mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych (w tym L. acidophilus i Bifidobacterium lactis).
Wartości odżywcze na 100 g:
Wartość energetyczna: 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,11 g
Alergeny: Produkt zawiera mleko.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7