Ceny
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
Logistyka

Opis

Opis

Jedno z najpopularniejszych połączeń smakowych - makaron z serem - teraz dostępne w formie przekąski „na jeden gryz”. Makaron ugotowany „al dente”, w kremowym sosie serowym, zamknięty w chrupiącej panierce. Świetnie sprawdzi się w barach i restauracjach z kuchnią w stylu amerykańskim jako element talerza przekąsek do dzielenia się, samodzielna przekąska albo składnik sałatki. Zalety trójkątów Mac‘n Cheese to m.in.: stała waga na sztukę = przejrzysta kalkulacja food cost, atrakcyjny kształt trójkąta, długi czas utrzymania ciepła, produkt odpowiedni do segmentu dostaw jedzenia, sprawdzone i lubiane połączenie smakowe, szybkie przygotowanie we frytownicy. Trójkąty z makaronem i serem Aviko są odpowiednie dla wegetarian.

 

Składniki:

makaron (woda, semolina z pszenicy durum) (24%), woda, ser gouda (mleko, skrobia ziemniaczana, sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna) (17%), mąka (pszenna, kukurydziana), oleje roślinne (rzepakowy, słonecznikowy), kukurydza, serek śmietankowy (mleko, śmietanka, sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna, substancja zagęszczająca (E410)), mąka (słód, pszenica), sól, skrobia modyfikowana (kukurydziana, ziemniaczana), skrobia (pszenna, kukurydziana), syrop glukozowy, zioła i przyprawy, ekstrakt słodu jęczmiennego, kazeinian sodu (zawiera mleko), dekstroza, naturalny aromat sera (zawiera mleko), drożdże, substancje zagęszczające (E464, E415, E412, E461), białko jaja w proszku, warzywa (czosnek, cebula), stabilizatory (E450, E516, E401), jaja w proszku, aromat naturalny (zawiera pszenicę).

Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B