Churros do Twojej restauracji. Wystarczy wyjąć je z opakowania i usmażyć we frytownicy (ok. 3 minuty). Możesz serwować je zarówno stacjonarnie, jak i na wynos – w rożku lub na tacce. Stała waga sztuki ułatwia kalkulację food cost. Churros można serwować zarówno jako deser, np. z cukrem pudrem, czekoladą lub karmelem, jak i słodką opcję w menu śniadaniowym. Jeśli szukasz zaskakujących propozycji do Twojego menu, możesz podać churros w wersji wytrawnej, np. z sosem aioli. Aviko Churros są odpowiednie dla wegetarian i wegan. Składniki: woda, mąka pszenna, sól, dekstroza, może zawierać: gorczycę i soję. Wartości odżywcze W 100 g Wartość energetyczna 682 kJ (161 kcal) Białko 4.6g Węglowodany 32g w tym cukry 2.7g Tłuszcz 1g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.2g Błonnik 2.9g Sól 0.81g Alergeny: gluten, gorczyca, soja. Sposoby przygotowania: Frytownica 2,5-3 min/175°C |
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7