Czerwona pasta curry to ognisty zastrzyk smaku prosto z Tajlandii! Ta aromatyczna mieszanka czerwonych papryczek chili, ziół i przypraw, takich jak trawa cytrynowa, galangal i liście limonki kaffir, rozgrzeje Twoje kubki smakowe. Idealna do przygotowania pikantnych curry z mięsem, rybą lub warzywami, a także zup i sosów. Dodaj odrobinę egzotyki do swojej kuchni z czerwoną pastą curry!
Składniki: Suszone czerwone chili (28%), Trawa cytrynowa, Czosnek, Szalotka, Sól, Skórka limonki kaffir, Galangal, Przyprawy (Nasiona kolendry, Kmin w proszek)
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia | 509 kJ/122 kcal |
Tłuszcz | 5,5 g |
W tym tłuszcze nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 12 g |
W tym cukry | 7,8 g |
Błonnik | 5 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 12,8 g |
Wyprodukowano w Tajlandii z wyjątkiem czerwonego chili.
Najlepiej spożyć przed / Numer partii: Patrz na opakowaniu
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7