Makaron sojowy w nitkach to powszechnie używany makaron w kuchni azjatyckiej. Wspaniale nadaje się do zup, smażenia zarówno z mięsem jak i warzywami. Makaron sojowy jest częstym składnikiem farszu w tradycyjnej wietnamskiej potrawie- sajgonki.
Składniki: Skrobia kukurydziana (40%), Skrobia z zielonej fasoli (30%), Skrobia z grochu (15%), Woda
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Energia | 1462 kJ/344 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
W tym tłuszcze nasycone | 0 g |
Węglowodany | 86 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,1 g |
Masa netto: 1kg
Wyprodukowano w Chinach
Najlepiej spożyć przed / Numer partii: Patrz na opakowaniu
Przechowywać w suchym, chłodnym i nienasłonecznionym miejscu.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7