Filety śledziowe bez skóry, solone – matjasy w solance, idealne do przygotowywania potraw poprzez dodanie oleju, sosów, dressingów oraz warzyw i przypraw według indywidualnych upodobań smakowych.
Skład:80% filety z śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, woda, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas octowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, regulator kwasowości: cytryniany sodu, substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku FAO27 (Morze Norweskie FAO27, IIa) za pomocą włoków lub sieci okrążających i podrywek
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Qulineo Adam Goździcki Spółka Komandytowa
ul. Modularna 17A, 02-238 Warszawa
Telefon: +48 690 488 272
Email: kontakt@qulineo.pl
Otwarte 24/7